Παρατήρηση Πουλιών (Birdwatching)
Η Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ένας τεράστιος υδροβιότοπος έκτασης 11,600 εκταρίων στις εκβολές των ποταμών Αχελώου και Ευήνου, είναι σπίτι σε 290 είδη πουλιών, μεταξύ των οποίων και 60 προστατευόμενα είδη. Μπορείτε να παρατηρήσετε πάνω από 40.000 πάπιες και να απολαύσετε διάφορα υδρόβια πουλιά, όπως πελεκάνους, πελαργούς, φλαμίνγκο, και κορμοράνους, καθώς και αρπακτικά πουλιά, όπως γεράκια, γύπες, και βασιλαετούς. Εμείς θα σας δείξουμε τα καλύτερα μέρη για να πάρετε μοναδικές φωτογραφίες.


Επέκταση διαμονή
για συνταξιούχους, για εκείνους που απλά χρειάζονται ένα διάλειμμα   και για όλους όσους έχουν την χρονικη ευχέρεια. 
Για τους φιλοξενούμενους μας που επιθυμούν   μακροχρόνια διαμονή, τα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα που προσφέρουμε έχουν ξυλόσομπες θέρμανσης που φτιάχνουν μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα.  


Φωτογραφικές Περιηγήσεις στην Καρδιά της Ελλάδας
Φέρτε την φωτογραφική μηχανή σας και εμείς θα σας δείξουμε την Ελλάδα μας.
Μαζί θα πάρουμε φωτογραφίες με καρδιά και ψυχή! Οι περιηγήσεις μας θα σας καθοδηγήσουν μέσα από ιστορικά αξιοθέατα όπως οι Δελφοί (Μαντείο των Δελφών), το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, τα κάστρα της Ναυπάκτου και της Πάτρας, και η Ολυμπία (λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων). 
Θα επισκεφθούμε τα Τριζόνια (μικρό νησί του Κορινθιακού κόλπου) – ένα ταξίδι στο χρόνο στην Ελλάδα του 70. Δαφνοχώρι – ένα χωριό που καταστράφηκε από σεισμό,  ανακτήθηκε από τη φύση και προσφέρει σήμερα μια μοναδική πανοραμική θέα του Κορινθιακού κόλπου.  
Πολιτισμός, Φύση και Επαφές με τους Τοπικούς Ανθρώπους Θα γευτείτε την ζωή και κίνηση της μικρής Ναυπάκτου, θα γνωρίσετε τοπικούς κατοίκους στις παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες στα μικρά χωριά κατά μήκος του Κορινθιακού, και θα επισκεφθείτε Ελληνορθόδοξα μοναστήρια,
όπου οι μοναχοί και οι καλόγριες ζουν σε απόμακρες ορεινές περιοχές.  


Περίπατος
Ανακαλύψτε την γη με τα πόδια σας.Εξερευνήστε νέες πεζοπορίες στο μονοπάτι Ε4 από το Δελφικό Μαντείο μεχρις το Κορινθιακό Περπατήστε πάνω στις γραμμές του Οδοντωτού από το Διακοπτό έως τα Καλάβρυτα Διασχίστε την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ψηλά πάνω από τον Πατραϊκό.
Βρεχτείτε στα κρυστάλλινα νερά ενός ρυακιού καθώς πέφτει σχηματίζοντας έναν δροσερό καταράκτη. Περπατήστε τους λόφους από χωριό σε χωριό όπου μπορείτε να γευτείτε την ελληνική κουζίνα και να συναντήστε τους ντόπιους κατοίκους της περιοχής μας. Παρέχουμε συμβουλές και ροσφέρουμε ελκυστικές πεζοπορίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.    


Kitesurfing

Ο κόλπος της Ναυπάκτου προσφέρει ιδανικές ευκαιρίες για Kitesurfing για αρχάριους και προχωρημένους. 
Οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα ρηχά νερά του κόλπου.
Ο τοπικός σύλλογος Kitesurfing της Ναυπάκτου προσφέρει μαθήματα και ενοικιάζει εξοπλισμο για αρχάριους και προχωρημένους σέρφερς.